Обстріл позицій ЗСУ біля Красногорівки: один загиблий, шість поранених

 

Зранку в суботу, 29 липня, бойовики обстріляли укріплення Збройних сил України поблизу Красногорівки, внаслідок чого один військовий ЗСУ загинув, шестеро отримали поранення.
Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

“На Маріупольському напрямку близько 8:00  злочинці вдарили зі 120-мм міномета по позиціях сил АТО на підступах до Красногорівки. Три міни лягли неподалік нашого опорного пункту, в результаті цього обстрілу один військовослужбовець ЗС України загинув, шестеро отримали поранення різного ступеню”, – зазначили у штабі. 

“Варто відзначити, що вже не вперше поодинокі прицільні обстріли позицій сил АТО призводять до жертв. І хоча українська сторона суворо дотримується перемир’я, майже на кожен обстріл бойовиків від наших бійців йде асиметрична відповідь. Кожен український загиблий і поранений буде дорого коштувати ворогу. Адже збереження життя і здоров’я наших воїнів – це один з пріоритетів командування антитерористичної операції”, – наголосили в штабі.

Другий факт застосування бойовиками зброї вдень у суботу зафіксовано неподалік Новотошківського, де противник відкрив вогонь із гранатометів. 

Читайте також:
93-тя бригада розповіла, як завдяки фарту звільнила Авдіївку три роки тому

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна