Новим головою ДПСУ став Цигикал. Відставлений Назаренко – генералом армії

 

Президент Петро Порошенко представив нового голову Державної прикордонної служби України – ним став генерал-майор Петро Цигикал, який досі був директором департаменту оперативної діяльності ДПСУ.
Як передає “Новинарня“, церемонію 25 липня транслював канал “Еспресо”.

Цього дня стало відомо, що голова ДПСУ Віктор Назаренко, який керував Прикордонною службою з жовтня 2014 року, написав заяву про відставку із займаної посади “за станом здоров’я”.

Під час виступу в прикордонному відомстві Петро Порошенко подякував 61-річному Назаренку за відмінну роботу, зокрема за забезпечення умов для безвізового режиму з ЄС.
Порошенко оголосив про присвоєння йому звання генерала армії України та призначення радником президента.

Назаренко подякував за співпрацю та високу оцінку.

Як повідомляла “Новинарня“, Віктору Назаренку стало зле 21 липня в адміністрації президента на Банковій під час виступу глави Білорусі Олександра Лукашенка – голова ДПСУ зомлів, його винесли із зали.
22 липня з’явилося повідомлення, що Назаренко перебуває в реанімації, його стан стабільний.
За непідтвердженими даними, в нього онкологічне захворювання.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна