Сироїд не витримала “сміттєве” голодування на Банковій

 

Заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд, яка брала участь у “сміттєвому” голодуванні під адміністрацією президента на вулиці Банковій, госпіталізлвана через погіршення здоров’я.
Про це вранці 24 червня повідомили у фракції “Самопоміч”.

Зазначається, що Сироїд госпіталізували близько 10:30.

“Вранці їй стало погано. У неї низький рівень цукру у крові – 2,8 ммоль/літр, гіпоглікемія, брадикардія, гіпотонія, а також оперізуючі болі в животі із підозрою на панкреатит”, – зазначили у “Самопомочі”.

Як повідомив в ефірі кпналу “112 Україна” лідер фракції “Самопоміч” Олег Березюк, який голодує там само, у Сироїд зранку під час обстеження лікарями виявили низький рівень серцебиття, зниження артеріального тиску і “болі, що нагадують загострення панкреатиту”.

“Тому ми переконали Оксану, що не вартує ризикувати при таких загрозливих показниках, і вона погодилася викликати “швидку” і поїхати з лікарями”, – зазначив Березюк.

Говорячи про свій стан здоров’я, він повідомив, що його показники – “нижче межі норми”.
“Поки що все гаразд”, – додав Березюк.

Як відомо, 19 червня на погоджувальній раді у парламенті лідер фракції “Самопоміч” Олег Березюк оголосив голодування на знак протесту, звинувативши владу у “знущанні над Львовом та його керівництвом”, маючи на увазі блокуваннч центральною владою вивещення сміття зі Львова.
20 червня до публічного голодування Березюка під АП приєдналися нардепи Оксана Сироїд та Тарас Пастух.

Читайте також:
Садовий погодився віддати питання сміття “президентському наміснику”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна