Кабмін прийняв відставку голови Держслужби ветеранів. Нового обиратимуть з громадськістю

 

На засіданні уряду ухвалено рішення про звільнення за власним бажанням голови Державної служби у справах ветеранів війни й учасників антитерористичної операції Артура Дерев’янка, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко зазначив, що Дерев’янка призначали на цю посаду за результатами конкурсу за участю ветеранських організацій, і закликав врахувати це під час обрання нового керівника.
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що уряд публічно звернеться до ветеранських організацій із закликом взяти участь у конкурсі.

Як відомо, Артур Дерев’янко очолював Держслужбу у справах ветеранів і учасників АТО з вересня 2014 року. Він брав участь у війні в Афганістані, а також як миротворець — у колишній Югославії. Нагороджений орденом Червоного прапора, трьома орденами Червоної зірки, орденами “За заслуги” ІІ і ІІІ ступенів.
Водночас “Новинарня” в проблемних матеріалах неодноразово відзначала бездієвість Держслужби в захисті ветеранів АТО та необгрунтоване виділення коштів фіктивним ветеранським ГО.

Читайте також:
Реабілітовані державою. Держслужба ветеранів і Генштаб прозвітували про психологічну роботу з АТОвцями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна