В Україну не пустили російських байкерів, які прямували на зліт Hells Angels

 

Державна прикордонна служба відмовила у в’їзді в Україну десятьм іноземцям, які прямували на зустріч байкерського клубу “Hells Angels”. Про повідомляє сайт відомства.

“Один з них, громадянин Марокко, не мав відповідних документів для в’їзду в нашу країну, на іншого іноземця – громадянина Німеччини – спрацювала база даних Інтерполу через проблеми з документами. Решта іноземців були громадянами Росії. Всі вони прилетіли в Україну трьома різними рейсами. Під час прикордонного контролю, проведеного спільно з іноземними експертами та представниками Укрбюро Інтерполу, дані громадяни не підтвердили мети своєї поїздки, оскільки не заявляли про фактичну участь у з’їзді”, – зазначили в ДПСУ.

Як відомо, 16 і 17 червня у Києві відбувається міжнародна зустріч байкерів та мотопробіг, у якому братимуть участь до 1500 мотоциклістів.
На цей період до охорони правопорядку залучать понад 5 тисяч працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України.

Читайте також:
Пропутінських байкерів із групи “Нічні вовки” не пустили в Польщу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна