СБУ в Черкасах викрила адміністратора антиукраїнських соцмереж

 

Служба безпеки України викрила мешканця Черкас, який поширював у соцмережах антиукраїнські матеріали та закликав до збройного захоплення влади.

“Правоохоронці встановили, що чоловік адміністрував кілька антиукраїнських груп під вигаданими «ніками». Він пропагував в інтернеті ідеї збройного усунення діючої влади та захоплення адміністративних будівель обласних та місцевих держустанов у різних містах України”, – інформує прес-центр СБУ.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника оперативники спецслужби вилучили комп’ютерну техніку та мобільні пристрої з доказами здійснення антиукраїнської діяльності.

Пропагандисту оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 109 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Читайте також:
СБУ прозвітувала про число викритих і засуджених “сепарів” із соцмереж

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна