Порошенко підписав закон про створення газет Міноборони для АТО

 

Президент Петро Порошенко підписав ухвалений парламентом закон щодо створення друкованих засобів масової інформації Міністерством оборони України на час проведення антитерористичної операції № 2051-VIII.
Про це інформує “Новинарня” з посиланням на прес-службу АП.

Закон був прийнятий Верховною Радою 18 травня. Він визначає, що на час проведення АТО Міноборони має право на створення друкованого засобу масової інформації. Фінансування таких друкованих ЗМІ здійснюватиметься за рахунок коштів державного бюджету України.

Відповідно до закону, протягом трьох місяців після закінчення антитерористичної операції друковані медіа, засновані МОУ, підлягають реформуванню відповідно до Закону України “Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації”.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна