Сенат США планує нові санкції проти Росії

 

Група американських сенаторів запропонувала посилити санкції проти Росії через її дії в Україні та Сирії, а також через злам комп’ютерів у США.
Про це інформує агентство Bloomberg.

Зазначається, що ініціаторами законопроекту виступили в середу, 31 травня, голова банківського комітету верхньої палати Майк Грапо та старший демократ Шеррод Браун.
Вони заявили, що, згідно із проектом, нові санкції будуть спрямовані на сектор економіки Росії, включаючи гірничодобувну промисловість, металургію і залізничний транспорт.

“Не зважаючи на існуючі санкції, Росія, як і раніше, є ворожою, непокірною державою, яка розгортає свою військову діяльність, пов’язану з кіберінформаційним шпигунством, та вдається до економічних заходів, щоб завдати шкоди Сполученим Штатам і вбити клин між ними і їхніми союзниками”, – йдеться в новому законопроекті.

Читайте також:
“Санкції залишаться до деокупації”.
США видали заяву щодо роковин анексії Криму РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна