Бойовики “ДНР” обстріляли Красногорівку. Уражено лікарню й технікум

 

Ввечері 25 травня бойовики “ДНР” влаштували обстріл житлового сектору міста Красногорівка на Донеччині, застосувавши артилерію великого калібру. Кілька боєприпасів розірвалися поблизу місцевої лікарні та житлових будинків. Про це інформує Українська сторона Спільного центру контролю й координації.

“Ніхто з хворих та медичного персоналу не постраждав, але у будівлі вибиті шибки. Найближчим часом лікарня вимушена буде обмежити надання медичних послуг мешканцям Красногорівки та сусідніх населених пунктів”, – сказано в повідомленні.

У наступному сповіщенні на сторінці прес-центру штабу АТО зазначено: “Незаконні збройні формування ОРДО продовжують нищити житловий сектор та інфраструктуру населеного пункту Красногорівка. За попередньою інформацією, обстрілом пошкоджено будівлю районної лікарні, навчальний корпус Відокремленого підрозділу «Донецький технікум Луганського національного аграрного університету» (вул. Нахімова, 2а), а також два приватні будинки в одному з житлових масивів. Станом на 00:05 год обстріл триває”.

“Такі злочини незаконних збройних формувань ОРДО свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей, про відверте небажання дотримуватись взятих на себе зобов’язань в рамках Тристоронньої контактної групи, свідоме планування та здійснення терористичних актів проти мирного населення”, – наголошує українська сторона СЦКК.

Як писала “Новинарня“, раніше 25 травня бойовики знову вдарили по Авдіївці “градом”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна