Росія відмовилася шукати зниклих безвісти на Донбасі – “нас там нет”

 

Росія відмовилася брати участь у пошуку зниклих безвісти у зоні конфлікту на Донбасі, заявивши, що її військових “там немає”.
Про це повідомила на своїй сторінці у “Фейсбуці” представниця України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко за результатами сьогоднішнього засідання ТКГ у Мінську.

“Також під час гуманітарної підгрупи звучало питання залучення МКЧХ (Міжнародного комітету Червоного Хреста) до процесу пошуку зниклих безвісти і створення відповідного механізму… Так от, представники РФ і підконтрольні їм ОРДЛО категорично відмовилися делегувати російських експертів у цю групу, мовляв, “на Донбассе нас нет”… Ось така відповідь російської влади своєму суспільству, мамам і дружинам загиблих у донецьких степах, заблукалим солдатам, зниклим безвісти росіянам – найманцям, яких і не збирається шукати”, – заявила Геращенко.

Читайте також:
Сепаратисти ОРДЛО зірвали домовленість про обмін полонених.
Кличуть Медведчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна