Пропутінських байкерів “Нічні вовки” не пустили в Польщу

Російських байкерів з мотоклубу “Нічні вовки” не пустили в Польщу. Про це повідомив на прес-конференції в білоруському Бресті їх лідер Олександр Залдостанов, відомий також як “Хірург”.

“Сьогодні у мене є інформація про те, що нашу колону, яка стартувала з Калінінграда в Бранево, було зупинено. Польські прикордонники звіряли кожен мотоцикл за номером, щоб знайти «Нічних вовків», і розвертали їх з кордону”, – цитує Залдостанова Sputnik.

Держприкордонслужба України раніше повідомила, що також відстежує переміщення російських байкерів, які влаштували черговий мотопробіг по Європі, як і інших осіб, які можуть спробувати в’їхати в Україну для дестабілізації ситуації під час травневих свят.

У 2016 році байкерів клубу “Нічні вовки”, які здійснювали мотопробіг “Дороги Перемоги”, також не пустили в ЄС, натомість до Словаччини прорвалися “гібридні” “Нічні вовки”.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна