Бальчун хоче поставити керівником Придніпровської залізниці помічника зрадника Лебедєва, екс-глави МОУ

 

Наступного понеділка на правлінні “Укрзалізниці” будуть призначені нові керівники регіональних залізниць. Про це повідомляє сайт каналу “Еспресо”, зазначаючи, що має список майбутніх керівників, яких просуває керівник УЗ Войцех Бальчун.

Так, керівником стратегічної прифронтової [Придніпровської] залізниці має стати Микола Кужавський, який у VI скликанні ВР офіційно працював помічником народного депутата від Партії регіонів, а потім – міністра оборони 2012-2014 років Павла Лебедєва.

Як відомо, робота Лебедєва призвела до повної втрати обороноздатності України в 2014 році. Після втечі президента Януковича він покинув Київ ще до офіційної відставки. Був присутній в Кремлі на зібранні з нагоди анексії Криму, осів в окупованому Криму.

Наразі Кужавський – заступник начальника з реформування Придніпровської залізниці.

Південно-західну залізницю має очолити людина близька до олігарха Василя Хмельницького Григорій Бевз.

На Донецьку залізницю планується керівником Сергій Бугайов, якого, за даними джерел, лобіює заступник Бальчуна Микола Нємцов.

Одеську залізницю має очолити В’ячеслав Єрьомін. У відкритих джерелах є інформація про те, що його дружина працює в компанії “Вертикаль груп”, яка безпосередньо співпрацює з Одеською залізницею.

Читайте також:
“Укрзалізниця” відсторонила одного зі своїх директорів,
який спричинив ДТП напідпитку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.