Автомобіль із сестрами Савченко збив жінку на Троєщині

 

У Деснянському районі Києва автомобіль із депутаткою Надією Савченко збив літню жінку. ДТП сталася вранці 13 квітня. Сестра Надії Савченко, Віра, взяла провину на себе.

Віра Савченко розповіла, що за кермом авто була вона, передає ТСН. За словами сестри й помічниці Савченко, під час маневру вона не побачила жінку, яка виходила з-за іншого автомобіля. Швидкість руху була нібито “мінімальною”.

“Я жінку не збивала, просто штовхнула”, – запевнила Віра.

При цьому на фото видно, що потерпіла лежить на асфальті.

За словами Віри, постраждала поскаржилась на біль у коліні, а Надія Савченко вийшла з авто та надала жінці першу допомогу: оглянула коліно, обробила балончиком із заморозкою від травм та забинтувала. Сестри дочекались швидкої та передали жінку лікарям.

Далі Надія поїхала у своїх справах, а на місці події залишилась Віра. “Це моя проблема”, – зазначила вона, закликавши не приплутувати до пригоди Надію.

Із фото, які поширюють сестри Савченко в соцмережах із поїздок, видно, що за кермом їхньої “Шкоди” завжди перебуває саме Віра.

Надія й Віра Савченко. Фото з ФБ

Як стало відомо ТСН з власних джерел, жінку доправили до лікарні швидкої допомоги, вона отримала незначні ушкодження.

Читайте також:
Савченко під час голодування не відмовляється від вина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна