“Ідентифікація Дорна”. Такі ж пристосуванські установки – в багатьох наших співвітчизників

 

Роман Кулик
журналіст, громадський активіст, демобілізований, служив на посаді заступника командира батальйону по роботі з особовим складом 55 оабр ЗСУ, т.в.о. командира роти, лейтенант запасу

(FB)
Ну так [співак Іван] Дорн і його зашквар – геть не новинка чи виняток з правил, просто тенденція.

Ішов четвертий рік “ссори”, і за цей час всі російськомовні та орієнтовані на запоребриковий ринок виконавці стали перед вибором: малá і не особливо платоспроможна українська публіка, чи в три рази більший і набагато прибутковіший російський ринок.

Звісно, більшість пішла проторованим і легким шляхом Дорна, думаючи виключно про свій заробіток.

Під час війн завжди так – всі ці селебрітіз та зірки виглядають як розумово відсталі й жалюгідні ідіоти – а саме так виглядає Дорн у цьому інтерв’ю, коли намагаються догодити всім і не прос*ать частину фан-бази. Мєрзость.

І при цих розкладах наївно вірити, що хтось із російськомовних виконавців залізобетонно на боці України. Тільки їм почне здаватись, що пішов спад емоцій навколо війни – тихо полетять в турне по вєсям Сибіру.

Але ж справа в тому, що не лише вони. Такі ж установки в багатьох наших співвітчизників – весь їх патріотизм в мить пропадає, коли заради держави, армії чи суспільства доводиться жертвувати своїм часом, частиною доходів або іміджем.

Не забуваймо це, ставлячи хрест на Дорні.

Читайте також:

Співак Іван Дорн пішов на поклін до росіян: “АТО не допомагав, скоро відлига”. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна