ХК “Донбас” став чемпіоном України з хокею в зоні АТО

 

Хокейний клуб “Донбас” (Донецьк) уп’яте став чемпіоном України.

У фінальній серії до чотирьох перемог команда олігарха Бориса Колесникова здолала ХК “Кременчук” – 4-2.

У шостому матчі серії, що відбувся 7 квітня на льодовій арені “Альтаїр” у Дружківці (зона АТО, Краматорська агломерація), “Донбас” переміг команду Кременчука з рахунком 2:1.
Шайби: 0:1 – Мельников (Коваленя, Гриценко), 26:17; 1:1 – Кочетков (Шафаренко, Єгоров) 31:11; 2:1 – Єгоров (Кочетков, Благой – більш.), 39:17).

Як і рік тому, “Донбасу” допомогли взяти “золото” кілька російських та білоруських легіонерів.
Найрезультативніший гравець “Донбасу” у плей-оф – російський форвард Денис Кочетков, в активі якого три закинуті шайби й 11 гольових передач.

Сезон 2016/2017 – перший в історії українського хокею, коли клуб із Києва не увійшов до трійки призерів. Бронзові медалі чемпіонату України цього разу дісталися ХК “Кривбас” (Кривий Ріг).

Тепер найсильніші українські хокеїсти зберуться під прапором національної збірної, щоб 22-28 квітня поборотися за путівку у вищий дивізіон на чемпіонаті світу в групі І-А (суперники – Угорщина, Казахстан, Польща, Австрія, Південна Корея).

Читайте про “золото” “Донбасу”-2016 (після пропущеного через війну сезону):
Хокейний клуб Колесникова із зони АТО став чемпіоном України
– з бійкою, росіянами, прапором і гімном

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна