Фракцію БПП очолив Герасимов. Дружина Луценка пішла на підвищення

 

Фракція Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді обрали своїм головою Артура Герасимова, який досі був представником президента в парламенті. Про це йдеться у повідомленні прес-служби БПП.

“…На засіданні фракції новим головою фракції партії БПП майже одноголосно обрано народного депутата Артура Герасимова. Проти – 0 голосів, утрималися – 3, в тому числі сам Артур Герасимов”, – ідеться у повідомленні.

На брифінгу в ефірі каналу “Еспресо” сам Герасимов заявив, що своїх кандидатів висували різні групи у фракції, зрештою їх лишилося двоє, однак дружина генпрокурора Ірина Луценко зняла свою кандидатуру.

Натомість, сказав Герасимов, Ірина Луценко призначена замість нього представником президента у ВР.

“Вперше цю посаду зайняла жінка”, – сказав новий голова БПП.

При цьому Ірина Луценко залишається заступником голова фракції. Також, за словами Герасимова, у фракції лишається Ігор Гринів, який раніше подав у відставку з посади голови.

Як відомо, Артур Герасимов, 1972 р.н., 23 серпня 1972 р.н., обраний до ВР за партсписком Блоку Порошенка (№43), доти – генеральний директор компанії “Українська маркетингова група”.
У 2012 році Герасимов балотувався до парламенту по мажоритарному округу в Горлівці на Донеччині як член команди бізнесмена Сергія Шахова (нині – нардеп від групи “Воля народу”).
Тоді одним із помічників Герасимова був Ігор Безлер – відставний спецназівець, колишній керівник ритуальної служби КП “Простір”, який у 2014 році став одним із лідерів бойовиків Горлівки на прізвисько “Бес”.

Читайте також:
Голова президентської фракції у ВР іде з посади

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна