За добу в АТО – троє загиблих

 

За минулу добу, 20 березня, російсько-терористичні війська 60 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на сході України. Загинуло троє українських військовослужбовців, дев’ять отримали поранення.
Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Як повідомляла “Новинарня“, найгарячіше було на Маріупольському напрямку, де ворожа піхота зранку атакувала опорні пункти морпіхів під Водяним. Отримавши вогневу відсіч, ворог почав гатити по позиціях українських бійців із “Градів” та важкої артилерії 152 мм  і 122 мм.
Під вогнем артилерійських систем великого калібру опинились також позиції морпіхів неподалік Лебединського й Талаківки. З мінометів калібру 120мм та 82мм окупанти обстріляли захисників Широкиного, Миколаївки Новотроїцького та Красногорівки. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем били по позиціях сил АТО в районі Широкиного, Водяного, Новотроїцького та Гнутового. В Широкиному російсько-терористичні війська обстріляли морпіхів із БМП і танка.

На Донецькому напрямку під мінометним вогнем російських окупантів опинились укріплення сил АТО поруч шахти Бутівка, Луганського та Камянки. По позиціях в районі Авдіївки бойовики вели вогонь із кулеметів, гранатометів, мінометів, а згодом до обстрілів долучили танк.

На Луганському напрямку поблизу Троїцького, Новозванівки та Новоолександрівки окупанти обстріляли позиції українських воїнів із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. А по позиціях АТО біля Трьохізбенки вдарили з протитанкових керованих ракет.

Нагадаємо, 20 березня о 9:30 у районі населеного пункту Водяне відбулося бойове зіткнення українських бійців із диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.

Читайте також:

Штаб АТО порахував “200-х” бойовиків під Водяним

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна