Штаб АТО порахував “200-х” бойовиків під Водяним

 

Штаб АТО повідомив про значні втрати противника в боях біля села Водяне (Новоазовський район Донецької області) в понеділок, 20 березня.

“За уточненою інформацією, внаслідок бою між військовослужбовцями Збройних сил України та російськими окупантами, що відбувся на Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Водяне, противник поніс значні втрати. За даними розвідки, 8 найманців вбиті, ще 16 – поранені”, – інформує прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Як писала “Новинарня“, першими про великі бої та артнальоти під Маріуполем у понеділок повідомили волонтери. Згодом у штабі АТО підтвердили факт ескалації.

У зведенні прес-служби штабу АТО розповіли, що о 9:30 у районі населеного пункту Водяне відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків, згодом російські окупанти застосували важке озброєння – РСЗВ БМ-21 “Град”, артилерію калібру 152 та 122 мм. По укріпленнях неподалік також била артилерія 122-го калібру.

За даними волонтерів, вдень ворог переніс вогонь на вже колишні власні (втрачені) позиції.

Військове телебачення оприлюднило відео обстрілу села Водяне, на якому видно, що артилерія противника б’є по самому населеному пункту.

З боку ЗСУ повідомлялося про трьох загиблих і вісьмох поранених.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна