АТО: з початку доби в нас двоє поранених

 
З початку доби, 18 березня, внаслідок бойових дій поранено двох українських захисників. Зафіксовано 36 обстрілів позицій сил АТО. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

“На Донецькому напрямку по опорних пунктах ЗС України в районі Авдіївки продовжуються обстріли з гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 та 120 мм. По укріпленнях поруч Невельського та Луганського російські окупанти вели вогонь з мінометів калібру 120 мм, поблизу Пісків – з великокаліберних кулеметів, а біля Зайцевого – зі стрілецької зброї та гранатометів”, – повідомив речник АТО Сергій Жмурко.

На Маріупольському напрямку для ураження позицій ЗСУ біля Водяного ворог використав двічі артилерію калібру 122 мм, поблизу Гнутового – стрілецьку зброю, з БМП бив по Широкиному.

На Луганщині посилились обстріли по опорних пунктах сил АТО в районі Троїцького з мінометів калібру 120 мм. Поблизу Кримського вівся обстріл з гранатометів різних систем, мінометів калібру 85 та 120 мм, згодом долучили танк, а поруч Трьохізбенки та Попасної – з СПГ.

Читайте також:
Військове ТБ показало “відповідь” морпіхів у Широкиному із зенітної установки. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна