Розвідка доповіла, як бойовики перестріляли один одного на свято 23 лютого

 

Святкування російського “Дня захисника вітчизни” 23 лютого призвело до “дружнього вогню” в лавах бойовиків та масових втрат.
Принаймні про це у зведенні 24 лютого повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

“Незважаючи на заходи російського окупаційного командування щодо підтримання військової дисципліни на період святкування “Дня защитника Отечества”, військовослужбовці з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських округів ЗС РФ продовжували масово вживати спиртні напої та наркотики, у тому числі виконуючи завдання на бойових постах. Зазначене, зокрема, призвело до помилкових ударів по власних передових позиціях”, – ідеться в повідомленні.

Унаслідок цього, як зазначає ГУР, протягом минулої доби втрати противника склали:

вбитих – троє (двоє – зі складу 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК; один – зі складу 7-ї окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК);

поранених – 11 (сім – зі складу 3-ї окремої мотострілецької бригади 1 АК; двоє – зі складу 7-ї окремої мотострілецької бригади 2 АК, по одному – зі складу 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк) та 11-го окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК).

Нагадаємо, вчора Військове ТБ України повідомило також про знищену військовослужбовцем ЗСУ бойову машину піхоти противника та вибух її боєкомплекту (відео).

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна