“Сепарам до свята”: офіцер-десантник ЗСУ точним пострілом знищив БМП противника. ВІДЕО

 

Офіцер-десантник, заступник командира роти Стас знищив ворожу БМП біля Донецька.
Відео, в якому український військовий розповідає про знищення машини бойовиків, опубліковане 23 лютого на YouTube-каналі Військового телебачення України.

“Станіслав (Стас). Офіцер-десантник, заступник командира роти. Поблизу Донецька першим пострілом з ПТРК знищив БМП ворога, яка вела вогонь по наших позиціях”, – йдеться в описі до відео.

“Були сутінки… Я прийняв рішення використати протитанкові засоби, змінив позицію, перемістився. Прицілився, зробив пуск. Точно не було зрозуміло, влучив чи ні. Потім загорілося, здетонував боєкомплект, було видно, що це БМП”, – розповів військовий.

Раніше штаб АТО повідомив, що з початку доби 23 лютого в зоні АТО бойовики 41 раз обстріляли позиції Збройних сил України, внаслідок цих обстрілів поранення отримали двоє українських військових.

Читайте також:
Порошенко зателефонував на ВОП в АТО і подякував бійцеві,
який спалив БМП ворога

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна