Бойовики обстріляли Водяне з “градів”

 

У суботу, 18 лютого, близько 21:00 позиції українських військ поблизу населеного пункту Водяне, що на Маріупольському напрямку, були обстріляні із застосуванням реактивних систем залпового вогню БМ-21 “Град”.
Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

“Під час обстрілу по українським позиціям окупанти випустили щонайменше три десятка реактивних снарядів. Обстріл тривав 30 хвилин. Інформація уточнюється”, – зазначено у повідомленні.

Штаб також повідомляє, що до знеструмлення Авдіївки призвів черговий артилерійський обстріл з боку російсько-окупаційних військ.

“Упродовж дня по позиціям Збройних сил України в районі Авдіївки противник застосував танки та міномети калібру 120 міліметрів, що, ймовірно, і стало причиною аварії на лінії електромереж”, – заявили в прес-центрі.

“Як повідомляють офіцери Оперативного прес-центру, поступово знижується температура в системі опалення, мобільний зв’язок працює з перебоями…
Підрозділи Збройних сил України знаходяться на бойових позиціях, в готовності відбити можливі атаки противника”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, попереднього разу бойовики застосовували РСЗВ “Град” 10 лютого..

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна