Путін лякає Росію українськими терористами

 

Президент Росії Володимир Путін звинуватив Україну в організації диверсійно-терористичної діяльності на території РФ.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кремля за підсумками участі Путіна в щорічному розширеному засіданні колегії Федеральної служби безпеки Росії.

Путін відзначив серйозне загострення ситуації на південному сході України останнім часом, заявивши, нібито українська влада зацікавлена в силовому розв’язанні конфлікту на Донбасі.

“Сьогоднішня влада в Україні явно не готова до мирного вирішення цієї складної проблеми і робить ставку на силове вирішення. Більше того, відкрито говорить і про організацію диверсійно-терористичної, підривної роботи, в тому числі і в Росії. Нас це не може не турбувати”, – сказав очільник країни-агресора на засіданні.

За його словами, метою української влади є зрив досягнутих у Мінську домовленостей.

У зв’язку з цим Путін закликав ФСБ сконцентрувати сили на боротьбі з тероризмом.

“Названі мною події та обставини вимагають від спеціальних і силових структур Росії, перш за все від Федеральної служби безпеки, особливої уваги і концентрації сил, в першу чергу – в боротьбі з тероризмом”, – сказав президент РФ.

Читайте також:
Стала відома кількість російських військ та зброї на Донбасі, – “ІС”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна