“100 експрес-уроків української”: як говорити впевнено й грамотно

Українською, по-українськи або по-українському? Скласти чи здати іспит? Протягом дня чи на протязі – як правильно?
Посібник “100 експрес-уроків української” від видавництва “Книголав” допоможе вам упевненіше й грамотніше говорити українською.

Посібник містить 100 коротких уроків, які в доступній формі навчають норм сучасної української мови.

“Книжка дуже зручного, кишенькового формату і класно структурована, у формі найпоширеніших помилок і правильних варіантів”, – повідомили “Новинарні” у видавництві.

“Створюючи цю книжку, я мав задум у легкій і цікавій формі розповісти про поширені помилки як у приватному спілкуванні, так і в офіційному, – розповідає автор посібника Олександр Авраменко. – Аби комфортно було вдосконалювати свою мову й мовлення, пропоную коротенькі уроки з ілюстраціями, які сприятимуть якнайкращому запам’ятовуванню норм сучасної української мови.”

Олександр Авраменко – доцент Київського університету ім. Бориса Грінченка, завідувач кафедри гуманітарних дисциплін Технічного ліцею НТУУ “КПІ”, багаторазовий переможець Національного конкурсу підручників з української мови й літератури для 5-11 класів, автор серії навчальних посібників для підготовки до ЗНО й державної підсумкової атестації.

Проілюструвала книжку Наталка Гайда – талановитий львівський ілюстратор.

Коштує посібник 89 грн.

Читайте також:
Інспектора викликали? Як Україна “остаточно вирішує мовне питання”

Ілюстрований довідник “Мова чудова”
допоможе уникнути помилок і суржику

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна