В Авдіївці нарешті завершили ремонт ЛЕП. МІСТО ЗІ СВІТЛОМ

 

Роботи з відновлення лінії електропостачання до Авдіївки завершені. Про це повідомив президенту Петрові Порошенку віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко.
Новину поширив у соцмережах прес-секретар президента Святослав Цеголко.

“Українські електрики разом з піротехніками ДСНС щойно повернулися з місця ремонту. Розпочався наступний етап – приєднання до трансформаторних підстанцій”, – зазначив речник глави держави.

ОНОВЛЕНО. “Нарешті Авдіївка зі світлом. Голова Донецької облВЦА Павло Жебрівський щойно доповів про відновлення електропостачання Авдіївки”, – заявив президент Петро Порошенко ввечері 5 лютого.
Відповідне повідомлення на сайті АП з’явилося о 17:23.

При цьому президент висловив вдячність “злагодженій роботі уряду, ДержНС, українським військовим, які зробили все можливе для того, щоб не дати РФ спровокувати гуманітарну катастрофу й дестабілізувати ситуацію як у Авдіївці, так і по всій лінії фронту”.

Як повідомляла “Новинарня“, внаслідок обстрілів прифронтове місто Авдіївка Донецької області залишилося без електрики 30 січня. Після цього через нові потужні обстріли з боку бойовиків не могли відбутися роботи з відновлення енергопостачання.
У суботу ввечері, 4 лютого, голова Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський повідомив, що російська сторона в СЦКК знову дала гарантії припинення вогню в Авдіївці на неділю. Він зазначив, що вранці в неділю ремонтні бригади почнуть відновлювальні роботи.

Читайте також:
Авдіївка сьогодні: є тепло, газ і харчі, росіяни обмежують ремонт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна