Білий дім підтвердив позицію щодо санкцій проти РФ за окупацію Криму

Речник Білого дому Шон Спайсер підтвердив позицію адміністрації президента Трампа щодо збереження санкцій проти Росії, пов’язаних з окупацією Криму.
З відповідною заявою Спайсер виступив на час брифінгу в Білому домі в п’ятницю, 3 лютого.

“Що стосується санкцій, я думаю, посол Гейлі дуже чітко заявила про наше занепокоєння щодо російської окупації Криму. Я думаю, вона говорила дуже переконливо і чітко про це”, – заявив Спайсер, маючи на увазі виступ нового постпреда США при ООН Ніккі Гейлі напередодні.
Так Спайсер відповів на питання журналістів про те, чи збирається президент США зберегти санкції проти Росії чи розширити їх.

Нагадаємо, у четвер постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі під час свого першого виступу в Раді Безпеки ООН підтвердила позицію адміністрації США щодо російської агресії в Україні.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна