Авдіївка під обстрілами другий день залишається без електрики, – Жебрівський

 

Через обстріли з боку бойовиків “ДНР” місто Авдіївка Донецької області другий день залишається без електропостачання. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на голову ДонВЦА Павла Жебрівського.

“Окупанти продовжують обстрілювати промзону та околиці міста. Сьогодні (30 січня) зранку гатили по місту із танків та гармат. Зараз вислати ремонтників на відновлення ліній електропередач ми не можемо, через інтенсивність обстрілів. Безтяма “руского міра” зашкалює”, – написав Жебрівський в соцмережі.

“На щастя, коксохім (Авдіївський коксохімічний завод – “Н”) та фільтрувальна станція – з електропостачанням, тому місто має тепло і воду. Ми встановили додатковий насос для того, щоб подавати воду і тепло на верхні поверхи 14-поверхового будинку. Встановили також електрогенератор для лікарні”, – прозвітував голова обласної ВЦА.

Варто зазначити, що в Авдіївці 30 січня 13 градусів морозу вдень, -21 уночі.
Внаслідок обстрілів з боку бойовиків “ДНР” двох цивільних мешканців поранено.

Про бої на Авдіївській промзоні та їх наслідки читайте:
Штаб уточнив число загиблих на “промці” в неділю.
Бої тривають, є нові втрати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна