Шахраї вкрали все з банківської картки, на яку збирають гроші для лікування пораненого бійця АТО

 

Шахраї заволоділи коштами дружини АТОвця Романа Шевченка, який на передовій отримав 80 відсотків опіків. З картки “Ощадбанку” невідомі вкрали 17 тисяч гривень – усе, що було на рахунку.
Про це повідомила в соцмережі радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа, передає “Новинарня“.

“Оператор телефонної [мобільної] мережі відповів Наташі, що, згідно заявки, цей номер телефону в Києві отримала інша особа! (Тобто ваш номер завжди може вкрасти якийсь аферист?!)… При тому, що цей номер телефону не був підключений Наташею до послуги web-банкінг . Оператор банку стверджує інше!” – розповіла Тетяна Губа.

За її словами, з іншої картки Наталі Шевченко – “Приватбанку” – гроші не зникли; її терміново заблокували на видачу коштів. Водночас переказувати кошти на цей номер для лікування Романа можна.

“Ураховуючи чому саме сьогодні прокручено цю аферу, є припущення, що розмови Наташі прослуховувалися.
А чи не здається вам, шановні друзі, що шахраї набирають оберти і спокійнісінько процвітають?!” – додала радник голови ОДА.

Як відомо, 36-річний військовослужбовець 54-ї окремої механізованої бригади Роман Шевченко родом із Краматорська 17 грудня зазнав опіків 80 відсотків тіла і разом з іще шістьма травмованими побратимами був доставлений гелікоптером до лікарні Дніпра. Згодом його перевели з реанімації до спецпалати.
Дружина Романа Наталя – патрульний поліцейський у місті Краматорськ, в родини троє дітей.
Було оголошено збір коштів на лікування Романа Шевченка, який пішов на фронт добровольцем ще після початку російської агресії.
Небайдужі активно допомагають пораненому, адже на медпрепарати потрібно 3 тис. грн. щодня.

Для тих, хто хоче допомогти родині Шевченків:
“Приватбанк” 4149 4996 4760 2752 Шевченко Наталія Павлівна

Як сказав Роман у коментарі “5-му каналу”, пожежа на їхній позиції спалахнула внаслідок прильоту ворожої міни, коли перекинулася пічка й почало все вибухати й спалахувати, зокрема пальне.
Водночас речник Міноборони з питань АТО не повідомляв про бойові втрати чи поранення за 17 грудня.

Читайте також:
На Черкащині затримали шахрайку, яка від імені влади збирала
гроші “на АТО” і програвала їх у казино. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна