Турчинов: На початку агресії в Криму зрадили присязі понад 9 тисяч військових ЗС України

 

Секретар Ради нацбезпеки, колишній в.о. президента України Олександр Турчинов розповів, що на початку російської агресії в Криму із 13 тисяч військовослужбовців Збройних сил України зрадили присязі понад 9 тисяч.
Про це він сказав у п’ятницю, 27 січня, під час презентації другого видання книги “Добробати. Історія подвигу батальйонів, які врятували країну”, повідомляє “Укрінформ“.

“Із 13 тисяч військовослужбовців Збройних сил України (які перебували в Криму в момент початку російської агресії) не зрадили присязі – 3900. Серед співробітників Служби безпеки України 99 відсотків зрадили. Серед співробітників Міністерства внутрішніх справ, представлених в Криму – 99 відсотків зрадили. В таких умовах ми починали з вами боротьбу”, – заявив Турчинов.

За його словами, на початку 2014 року ЗСУ могли протиставити агресору лише дві батальйонно-тактичні групи.

Читайте також:
СБУ з нагоди свого свята “привітала” колишніх колег у Криму
роликом “Пам’ятаємо про зрадників”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна