Трамп: Говорити про скасування санкцій проти Росії зарано

 

Президент США Дональд Трамп заявив, що говорити про скасування санкцій проти Росії поки що зарано.
Про це він сказав на спільній прес-конференції з прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей, відповідаючи на питання про перспективи скасування санкцій.

“Завтра запланована розмова з президентом Путіним. Щодо санкцій, то поки занадто рано говорити про це”, – зазначив Трамп.

“В ідеалі ми хотіли б добрих відносин з усіма країнами. Але це не обов’язково так і буде. Та якщо ми матимемо чудові стосунки з Росією, Китаєм, я за це”, – наголосив новий американський лідер.

Тереза Мей у свою чергу наголосила на повній підтримці Британією санкцій до виконання Росією Мінських угод і заявила, що просуватиме цю думку серед європейських колег.

Раніше радниця президента США Келліенн Конвей підтвердила повідомлення журналістів та експертів соцмережах, що питання  санкцій щодо Росії перебуває в процесі розгляду новою адміністрацією.

 

Читайте також:
Трамп розповів, коли може скасувати санкції проти Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна