Трагедія готелю Rigopiano: знайшли тіла всіх 29 загиблих

 

В Італії пізно ввечері 25 січня виявили останні два тіла загиблих унаслідок сходження сніжної лавини на готель Rigopiano di Farindola в містечку Фаріндола (італійський регіон Абруццо). Про це повідомляє агентство ANSA.

Таким чином, знайдено тіла всіх 29 жертв.

Як з’ясувалося, в момент сходження лавини в готелі перебувало не 30 чи 32 людини, як вважалося спочатку, а 40 осіб: 12 співробітників (зокрема власник готелю і найманий працівник – переселенець із Сенегалу) та 28 гостей, серед яких 4 дітей.

Вижити вдалося 11 людям.

Нагадаємо, ввечері 18 січня в гірськолижному містечку Фаріндола зійшла лавина, яка зруйнувала готель Rigopiano. Імовірно, сходження лавини спровокували землетруси, які сталися в центральній Італії того дня. Рятувальні роботи спочатку були ускладнені через негоду.

Читайте також:
Щонайменше десять людей вижили в італійському готелі, який накрила лавина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна