З початку доби в АТО двоє поранених, затриманий найманець з РФ

 

З початку доби 18 січня в районах бойових дій на Сході зафіксовано вже 30 обстрілів з боку бойовиків. Двох військовослужбовців ЗС України поранено. Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

Крім іншого, штаб інформує: “18 січня 2017 року на Маріупольському напрямку, поблизу позицій українських військ, затримано члена російсько-окупаційних військ. У ході перевірки документів встановлено, що дана особа є громадянином Російської Федерації, мешканцем м. Курганінськ Краснодарського краю. Крім того, при ньому знайдені документи, які засвідчують його приналежність до одного з підрозділів незаконних збройних формувань ОРДО”.

Також прес-центр інформує про обстріли з початку доби.

На Маріупольському напрямку противник із мінометів обстрілював Талаківку; із гранатометів та стрілецької зброї – Славне, Павлопіль, Гнутове, Талаківку, Новотроїцьке, Широкине, Водяне; по Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

“На Луганському напрямку з мінометів калібру 120-міліметрів окупанти обстріляли Новоолександрівку та Троїцьке. З 82-міліметрових мінометів – Новозванівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Станицю Луганську та Новозванівку. По Новозванівці також вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів”, – сказано у зведенні.

На Донецькому напрямку, згідно з офіційними даними, з гранатометів та стрілецької зброї обстріляно позиції сил АТО в районі Зайцевого та Авдіївки.

Читайте також:

Курц – за роботу СММ ОБСЄ на Донбасі вночі. Лавров погоджується дати особисту зброю

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна