СБУ показала останні схованки зброї із зони АТО: вогнемети, гранати, півтисячі мін. ФОТО

 

Співробітники Служби безпеки України за останні дні виявили три схованки з великою кількістю боєприпасів у районі проведення антитерористичної операції. Як інформує “Новинарня“, про це повідомляє прес-центр СБУ.

“На Луганщині поблизу села Старий Айдар на покинутих позиціях правоохоронці виявили 503 димові міни калібру 80 мм. Біля села Піщане на березі річки Сіверський Донець співробітники спецслужби вилучили зі схрону два реактивних вогнемети “Шмель”.

У Донецькій області неподалік міста Новогродівка оперативники СБ України виявили п’ять закопаних мін різних модифікації, 70 гранатометних пострілів і три гранати Ф-1 із запалами”, – йдеться в повідомленні.

схованки зброї СБУ в зоні АТО - 18 січня 2017_ (1) схованки зброї СБУ в зоні АТО - 18 січня 2017_ (2) схованки зброї СБУ в зоні АТО - 18 січня 2017_ (3) схованки зброї СБУ в зоні АТО - 18 січня 2017_ (4) схованки зброї СБУ в зоні АТО - 18 січня 2017_ (5) схованки зброї СБУ в зоні АТО - 18 січня 2017_ (6) схованки зброї СБУ в зоні АТО - 18 січня 2017_ (7)
<
>

Читайте також:
На Одещині виявили схрон набоїв біля частини, яка повернулася із зони АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна