Захарченко розпорядився глушити в “ДНР” Українське радіо

 

Ватажок сепаратистів “ДНР” Олександр Захарченко висловив намір глушити мовлення “Українського радіо” на підконтрольній бойовикам території Донецької області. Про це пишуть “Новости Донбасса“.

“Так, я знаю про цю проблему. У Часовому Яру знаходиться ця станція, яка вестиме мовлення на нашу територію. На сьогоднішній день, якщо ви увімкнете приймач, можете зловити будь-яку [хвилю], в тому числі й українською мовою. За великим рахунком, ми вже два роки живемо з мовленням українського радіо”, – визнав Захарченко на прес-конференції.

При цьому він заявив про рішення, яке дозволить глушити “УР”.

“Особливої проблеми в цьому не бачу. Але все одно дав наказ, щоб підготували рішення технічне, яке дозволяє саме це радіо на цій частоті глушити”, – сказав Захарченко.

Як повідомляла “Новинарня“, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення видала дозвіл на мовлення на території проведення АТО Національній телекомпанії України, яка поширюватиме програми “Українського радіо” на непідконтрольну територію ОРДЛО. За приблизними розрахунками, технічно запустити мовлення можна буде через три місяці.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна