За добу в АТО п’ятеро бійців зазнали ушкоджень

 

За минулу добу, 23 грудня, внаслідок бойових дій на Сході жоден український військовий не загинув, один отримав поранення та четверо – контузію.
Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу в суботу.

За словами речника, за минулу добу на Луганському напрямку зафіксовано 10 обстрілів, половина з яких із важкого озброєння.
На Маріупольському напрямку – 19 обстрілів, 11 з важкого озброєння, одне бойове зіткнення.
На Донецькому напрямку – 19 обстрілів, з яких 13 із важкого озброєння, а також одне бойове зіткнення.

У Світлодарську проросійські бойовики у п’ятницю, 23 грудня, обстріляли з артилерії багатоповерховий будинок, повідомляє сайті ГУ Нацполіції Донецької області.
Обстріл почався о 22.50, внаслідок влучання снарядів пошкоджені вікна та двері будинку. Також осколками снаряда пошкоджено службовий автомобіль поліції, який стояв біля відділення.
За фактом обстрілу відкрито кримінальне провадження за ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Полковник Лисенко також підтвердив, що станом на 11-ту годину ранку суботи противник порушив домовленості про повне припинення вогню, здійснивши чотири обстріли на Луганському та Маріупольському напрямках.

Читайте також:
В зоні АТО встановилася обіцяна тиша. Перед тим наші увійшли в Новолуганське

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна