У штабі АТО повідомили про 22 обстріли за добу

Минулої доби, 22 грудня, бойовики зосередили вогонь здебільшого на Донецькому напрямку. Загалом зафіксовано 22 обстріли, з яких три – по населеному пункту, повідомляє прес-центру штабу АТО.

З артилерії калібру 122 мм та 120-міліметрових мінометів НЗФ обстрілювали українські позиції в районі Луганського. Із 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів – село Луганське, Авдіївку, Новгородське, Верхньоторецьке.

“Окупанти двічі намагалися атакувати наші позиції в районі Світлодарської дуги, і обидва рази були зупинені вогнем у відповідь. Крім того, протягом дня противник тричі обстріляв н.п. Миронівка зі 152-міліметрової артилерії”, – нагадали в штабі.

На Маріупольському напрямку зі 120-ти та 82-міліметрових мінометів противник обстріляв Красногорівку, Старогнатівку та Водяне.
На Луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів та 82-міліметрових мінометів ворог вів вогонь по Кримському. З гранатометів – по Попасній і Жовтому.

Читайте також:
Турчинов перевірив нові позиції на Світлодарській дузі. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна