У переддень “новорічного перемир’я” бойовики вчинили 30 обстрілів і тричі йшли в наступ на дузі

 

Протягом 23 грудня російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках. Від початку доби до 18:00 бойовики вчинили 30 обстрілів, з них два – по населенному пункту. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Зазначається, вогонь 122-міліметрової артилерії, мінометів, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів зафіксовано в районі села Луганське, що на Світлодарській дузі.

” Тричі бойовики намагалися атакувати наші позиції в районі Світлодарської дуги, та кожного разу змушені були, забираючи поранених, відступати”, – сказано в зведенні.

Крім того, на Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії були обстріляні позиції ЗСУ в районі Красного Пахаря (нова назва – Воздвиженка, Бахмутський район).
З мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів різних систем були обстріляні Авдіївка та Верхньоторецьке. Зі 152-міліметрової артилерії окупанти вкотре обстріляли Миронівку.

На Маріупольському напрямку зі 120-ти та 82-міліметрових мінометів вони вели вогонь по Широкиному, Лебединському, Талаківці та Водяному. Новотроїцьке обстріляли з гранатометів, а Широкине – з озброєння БМП.
Поблизу Водяного бойовики атакували наші позиції силами піхоти, однак після відкриття вогню у відповідь відступили.

На Луганському напрямку під вогонь 120-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї потрапили Троїцьке та Новоолександрівка.

Як відомо, Тристороння контактна група за участі представнкиів ОРДЛО в Мінську днями домовилася про всеосяжне припинення вогню на Сході України з 00:00 24 грудня у зв’язку з новорічними святами.

Читайте також:
За добу в АТО ще двоє загиблих.
У штабі також прокоментували загальні втрати на Світлодарській дузі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна