Трамп: Америка має зміцнити ядерний потенціал

 

Новообраний президент США Дональд Трамп заявив, що Америка має зміцнити й розширити свій ядерний потенціал. Про це на він написав у четвер, 22 грудня, на своїй сторінці у Twitter.

“США повинні значно зміцнити і розширити свій ядерний потенціал до того моменту, коли світ прийде до розуміння щодо ядерних бомб”, – написав Трамп.

Читайте також:
Погана новина для Росії: міноборони США очолить Скажений Пес

Як відомо, раніше, 19 грудня, Дональд Трамп був офіційно обраний президентом США колегією виборників.

Виборники, делеговані від усіх штатів, підтвердили результати голосування по штатах на загальнонаціональних виборах 8 листопада, проголосувавши за Трампа у всіх штатах, де він отримав більшість голосів.

Всього за Трампа було віддано 304 голоси, тільки два виборники-республіканці зі штату Техас не підтримали його.

У штаті Вашингтон 4 виборники-демократи проголосували не за Гілларі Клінтон, яка перемогла в цьому штаті, а за інших осіб.

Число членів Колегії вибірників дорівнює числу членів обох палат Конгресу США – 538. Кожен штат представлений пропорційно чисельності його населення. Для обрання президента необхідні були 270 голосів.

Читайте також:
Вибори в США: Клінтон випередила Трампа на 2 млн. голосів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна