На Вінниччині в ДТП загинув нацгвардієць з Майдану. ОНОВЛЕНО

 

У Вінницькій області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 30-річний сержант Національної гвардії. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Згідно з повідомленням, аварія сталася в суботу, 17 грудня, близько 10:00 біля села Бірків Літинського району.

“30-річний сержант Національної гвардії, житель Чернівецької області, кермуючи автомобілем Opel, не впорався з кермуванням і з’їхав з дороги. На узбіччі машина зіткнулася з деревом, внаслідок чого водій загинув”, – сказано в повідомленні.

Слідчо-оперативна група поліції на місці ДТП провела першочергові слідчі дії для встановлення причини аварії.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого”).

ОНОВЛЕНО. Як повідомив у “Фейсбуці” нардеп Євген Дейдей, загиблий – учасник Євромайдану та АТО Олександр Адамчук.

“Сьогодні у Вінницькій області загинув Олександр Адамчук. Наш брат, товариш, друг. Його доля обірвалося в одну мить. ДТП. Кілька злощасних секунд забрали життя. Гідний боєць і син своєї землі. Він пройшов з нами Майдан, пліч-о-пліч стояв на передовій. Він ніколи не відступав і завжди домагався своєї мети, вірив у перемогу і в Україну!” – написав Дейдей.

Читайте також:
На Миколаївщині в ДТП загинули четверо військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна