Бойовики знову збільшили інтенсивність обстрілів

 

Минулої доби, 15 грудня, бойовики в зоні проведення антитерористичної операції значно збільшили інтенсивність обстрілів позицій ЗСУ. Як повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-центру штабу АТО, загалом зафіксовано 39 обстрілів. Переважна більшість з них – на Маріупольському напрямку.

Там зі 120- та 82- міліметрових мінометів вони вели вогонь по Талаківці й Широкиному. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь по Богданівці, Гнутовому, Павлополю, Водяному, Широкиному, Мар’їнці, Новотроїцькому, Талаківці, Старогнатівці. З озброєння БМП стріляли по Водяному, а по Новотроїцькому та Гнутовому вогонь вели снайпери.

На Донецькому напрямку під вогонь гранатометів та стрілецької зброї потрапляли Луганське та Авдіївка.

На Луганському напрямку з тих же видів озброєння обстріляли Станицю Луганську, Богуславське, Катеринівку, Старий Айдар та Новозванівку. По Новоолександрівці неодноразово вогонь вів БТР.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося про 18 обстрілів.

Читайте також:
Доба АТО: військові – без втрат, але є жертви серед мирних жителів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна