За минулу добу бойовики обстрілювали позиції сил АТО на всіх напрямках

 

Минулої доби, 14 грудня, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції сил АТО загалом 18 разів на всіх напрямках. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів окупанти вели вогонь по українських позиціях в районі Красногорівки, Лебединського та Широкиного. Новотроїцьке та Водяне зазнали обстрілів з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По Красногорівці та Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку бойовики з мінометів обстрілювали Кримське та Троїцьке. А з гранатометів різних систем – Попасну, Лопаскіне, а також Станицю Луганську.

На Донецькому напрямку з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів обстрілювали Авдіївку. По Луганському, крім великокаліберних кулеметів вогонь вів і снайпер.

Двічі бойовики обстрілювали і населені пункти. Зі стрілецької зброї – Майорськ, а з мінометів, зенітних установок та великокаліберних кулеметів – Кримське.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні в зоні АТО було зафіксовано 15 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” відкрили вогонь по людях на КПВВ “Майорськ”, є жертви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна