Місія ОБСЄ побачила під Маріуполем озброєних громадян Росії

 

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала озброєних громадян Росії на окупованій території  Донеччини в районі Маріуполя. Про це йдеться у звіті ОБСЄ за 9 грудня.

“У підконтрольному “ДНР” селі Саханка (24 км на північний схід від Маріуполя) до патруля Місії на цивільному автомобілі з номерними знаками Російської Федерації під’їхали четверо озброєних чоловіків з автоматами (АК-47) і почали розмовляти зі спостерігачами”, – йдеться у звіті.

“Вони були одягнені в форму військового типу. Двоє з них відрекомендувалися як громадяни Російської Федерації”, – повідомили в ОБСЄ.

Жодних інших подробиць про російських бійців на окупованій території України у звіті не сказано.

У цьому ж звіті ОБСЄ як “обмеження свободи пересування було зазначено”, що українські бійці впустили представників СММ на територію зі зберігання відведеного озброєння лише після того, як пересвідчились, що в патрулі немає росіян.

Читайте також:
“Росіяни своїх кидають”.
Розвідника-москвича, який потрапив у полон до ЗСУ, звільнили з посади заднім числом і забули

Координатор ОБСЄ в Мінську розповів, як відвідував українських полонених в ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна