З 23 грудня з Києва до Польщі ходитиме швидкісний потяг “Інтерсіті”

 

“Укрзалізниця” запланувала з 23 грудня запустити з Києва до польського Перемишля щоденний швидкісний потяг “Інтерсіті+”. Про це, як передає “Новинарня“, на своїй сторінці в “Фейсбуці” повідомив голова “УЗ” Войцех Бальчун.

“Багато питань щодо анонсованого сьогодні потягу до Пшемисля. Підтверджую, через два тижні, з 23 грудня, плануємо запустити швидкісний потяг “Інтерсіті+” за маршрутом Київ-Львів-Пшемисль”, – написав він.

За словами керівника “Укрзалізниці”, поїзд ходитиме щодня цілий рік.

Зі столиці потяг відправлятиметься вранці близько 7:00 і через 6,5 годин прибуватиме до Польщі. Практично відразу він вирушатиме в зворотному напрямку.

“Планується, що митний контроль відбуватиметься під час руху поїзда. Зараз наші фахівці разом з польськими закінчують організаційні заходи”, – зазначив Бальчун.

“Щодо ціни квитка. Поки домовляємося про введення знижок, щоб бути конкурентами автотранспорту. Як тільки буде результат, оголосимо ціну і почнемо продаж квитків. Буде гарний подарунок нашим польським пасажирам до Різдва”, – повідомив керівник.




Читайте також:
З наступного року значно зростуть ціни на квитки “Укрзалізниці”

“Укрзалізниця” запускає продаж квитків через смартфони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна