“Укрзалізниця” запускає продаж квитків через смартфони

 

Із 14:00 10 листопада “Укрзалізниця” дає старт новому сервісу: мобільна версія сайту з продажу квитків на поїзд – booking.uz.gov.ua.
Про це повідомив у соцмережах голова правління ПАТ ” Укрзалізниця” Войцех Балчун, інформує “Новинарня“.

“Це універсальна мобільна версія сайту для смартфонів під будь-яку операційну систему. Тепер, маючи смартфон, буде зручніше замовити квиток і оплатити його банківською картою”, – написав Войцех Бальчун у “Фейсбуці”.

“Розраховуємо, що цей крок схвалять пасажири Укрзалізниці, які цінують свій час і активно використовують смартфони для вирішення різноманітних повсякденних завдань. Сподіваємось, що це – ще один стимул для користувачів звернутись до нашого сайту, позбутися черг і зменшити навантаження на каси. А головне – зекономити кошти і час, котрий, як відомо, також гроші:)”, – сказав Бальчун.

Він уточнив, що сьогодні вже більше третини квитків на поїзди продається через інтернет, і найбільша частка з них припадає на офіційний сайт “Укрзалізниці”.

“До речі, найнижча ціна на квитки саме від УЗ: без посередників і переплати – у наших касах або на сайті”, – зазначив Бальчун.

“Наша мета – і далі нарощувати обсяги продажів залізничних квитків саме через електронні канали”, – додав він.

Читайте також:
Топ-12 маловідомих прав пасажирів Укрзалізниці – корисних і безплатних

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна