Медведчук боїться смерті

 

У русі “Український вибір” Віктора Медведчука заявляють, що Печерський районний суд Києва зобов’язав Нацполіцію внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань повідомлення про можливу підготовку вбивства лідера руху.

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті руху.

За словами заступника голови громадського руху “Український вибір” народного депутата Василя Німченка, фігурантами справи про нібито підготовку вбивства Медведчука є депутати від “Народного фронту” Андрій Левус, Сергій Висоцький, Микола Княжицький.

Згідно із заявою, 22 лютого 2016 року Медведчуку надійшло повідомлення про те, що 18 лютого 2016 року в Будинку офіцерів відбулася закрита нарада керівників різних організацій, в тому числі керівників “бойового крила Майдану” і тербатальйонів, на якому нібито Левус, Висоцький і Княжицький “наполягали на негайній фізичної ліквідації В. В. Медведчука як представляє загрозу для національно-демократичної України”.

“Людина, яка попередила Віктора Медведчука про небезпеку і підготовку вбивства, зробила це з почуття вдячності за звільнення з полону близьких йому людей, що служить підтвердженням достовірності цієї інформації”, – заявляють у Медведчука.

У політсилі стверджують, що починаючи з січня 2014 року “радикальні групи здійснили чотири озброєні напади на офіс громадського руху “Український вибір” а також напади на будинок Медведчука і підпал його будинку”.

“Вищевикладені обставини і події в їх сукупності дають підстави вважати реальною загрозу вчинення злочину, яка може кваліфікуватися за частиною першою статті 14, частини другої статті 115 КК України, а саме – підготовка умисного вбивства за попередньою змовою групою осіб”, – резюмується в повідомленні.

Екс-заступник голови Служби безпеки України, народний депутат Андрій Левус прокоментував подібні звинувачення в своєму “Фейсбуці”.

“Розчарую Медведчука – об таку гадину руки шкода бруднити. Хочу просто його посадити і бажано в камеру до батальйону “Торнадо”. З іншого боку хочу нагадати Медведчуку, що всі думки матеріальні і тут не вгадаєш, як спрацює карма. Тому не гнівіть Всесвіт, кайтесь перед людьми, приходьте з визнанням своїх злочинів до прокуратури тоді і карма буде очищена і Торнадо задоволене”, – написав він.

“Тому не гнівіть Всесвіт, кайтесь перед людьми, приходьте з визнанням своїх злочинів до прокуратури тоді і карма буде очищена і Торнадо задоволене”, – заявив Левус.

Народний депутат Микола Княжицький теж відреагував на заяву “Українського вибору”.

“Звичайно, це повна маячня і ідіотизм. Як сказав один знайомий ” хіба що своїми заявами до інфаркту доведете”)))”,  – написав він у соцмережі.

Журналіст і депутат Сергій Висоцький також з гумором поставився до подібних звинувачень:

“О! Медведчук стверджує що я спільно з Андрієм Левусом і Миколою Княжицькимпланував його убивство. Сергій “Лаккі Лучано” Висоцький. Красиво!”, – зазначив він.

Як відомо, Віктор Медведчук є кумом Володимира Путіна та одночасно представником України в гуманітарній підгрупі Тристороннього контактної групи з питань Донбасу.

Читайте також:
Мітингувальники підпалили будівлю з офісом Медведчука.
Виявилося – підсобка сантехніка й інтимної гігієни. ФОТО, ВІДЕО

Медведчук у Сочі підтримав Путіна в першому ряду, пореготавши над США

Генпрокуратура веде кримінальне провадження у справі про ймовірний сепаратизм Медведчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна