У Центрі розмінування в Кам’янці-Подільському постраждали від вибуху троє військових

 

На військовому полігоні після навчань особового складу із залученням військової техніки при перевірці території підірвалися троє військовослужбовців Центру розмінування (Кам’янець-Подільський).
Як повідомляє “Новинарня” з посиланням на місцевий портал Кам’янця 3849, це сталося в четвер, 1 грудня, близько 14:00.

Військовослужбовці Центру розмінування перевіряли полігон на предмет виявлення залишків вибухонебезпечних предметів, коли спрацював підривник одного з них і стався вибух, в результаті якого троє військовослужбовців отримали осколкові поранення.

На місце події прибув військовий лікар, який надав потерпілим першу медичну допомогу й доставив у міську лікарню, де їх прооперували.

Як повідомив головний лікар міськлікарні Олександр Чернець, двоє військових перебувають у стані середньої тяжкості, близькому до задовільного, третій військовослужбовець – ближче до важкого.

Він отримав пошкодження плечової артерії, тому завтра (2 грудня) в супроводі військових лікарів він буде доставлений у Вінницькій військово-медичний клінічний центр.

Центр розмінування у Кам’янці-Подільському навчає військових саперів.

Нагадаємо, раніше цього ж дня, 1 грудня, під час навчальних бойових стрільб під Одесою в долоні курсанта Військової академії застряг постріл підствольного гранатомета.

Читайте також:
На Яворівському полігоні в результаті вибуху постраждали троє військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна