Росія пригрозила ядерними ракетами країнам-членам НАТО

 

Російський сенатор пригрозив націлюванням ядерних ракет у країни-члени НАТО. Віце-голова оборонного комітету Ради федерації Франц Клінцевич заявив, що передусім російські ракети буде спрямовано на об’єкти НАТО, повідомляє “Польське радіо“.

Клінцевич назвав політику НАТО щодо Росії агресивною та пригрозив твердою та однозначною відповіддю. Цю заяву прокоментував речник Кремля Дмітрій Пєсков, нагадавши, що міжнародна політика належить до виключних компетенцій президента Росії. Разом з цим він додав, що Кремль розуміє такого типу емоційні заяви парламентарів, що, на його думку, є наслідком, як він це назвав, “експансивної політики НАТО”.

Разом з цим російський депутат Держдуми Віктор Озєров анонсував, що Москва дислокує в Калінінградській області ракетні системи “Іскандер” та С-400 на постійній основі. Вже кілька днів у Калінінграді базується дивізія, що має на своєму озброєнні ракетні комплекси “Бастіон”, які контролюють цілі на польському узбережжі та у Данських протоках.

Читайте також:
Європарламент прийняв резолюцію щодо брязкання Росії ядерною зброєю

МЗС: Захід боїться посилити тиск на Путіна через його ядерну зброю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна