На Миколаївщині в ДТП загинули четверо військових. ОНОВЛЕНО

 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Миколаївській області троє військовослужбовців загинули на місці й одного було госпіталізовано. Про це сказано в повідомленні відділу комунікації ГУ Національної поліції в Миколаївській області, інформує “Новинарня“.

“Вчора близько 16:30 год. на автодорозі “Ульянівка-Миколаїв”, на смузі руху в напрямку обласного центру, в районі автозаправної станції, зіткнулися автоцистерна “Scania” та автомобіль “Opel Vectra”. В салоні легковика знаходились четверо військових, троє з яких загинули на місці, ще один – з травмами різного ступеню тяжкості доставлений до медичного закладу”, – зазначили в поліції.

Як повідомили згодом у Дерслужбі з надзвичайних ситуацій, четвертий військовий від отриманих травм він помер у лікарні.

Водій вантажівки не постраждав.

Відкрито провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Встановлюються обставини скоєння ДТП.

Читайте також:
В ДТП загинув отець Валентин Серовецький – капелан армії Яроша, який побував у полоні “ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна