Порошенко пообіцяв взяти на себе відповідальність за виділення території для музею Революції Гідності

 

Президент Петро Порошенко заявив, що виступає ініціатором і першим спонсором створення благодійного фонду зі збору коштів для будівництва Музею Революції Гідності. Про це він заявив під час виступу з нагоди Дня гідності та свободи, інформує “Новинарня“.

“І він має бути розташований на земельній ділянці за адресою Алея Героїв Небесної Сотні. Якщо треба взяти на себе політичну відповідальність і віддати розпорядження, щоб саме там, на території, яка безпосередньо прилягає до місця загибелі активістів під час Революції Гідності, я на себе беру цю політичну відповідальність і віддаю розпорядження, щодо питання виділення цієї земельної ділянки, яке досі не вирішувалось”, – заявив він.

Він також зазначив, що оголосить проведення міжнародного конкурсу на найкращий проект музею та меморіалу, щоб залучити найкращих світових митців для його створення.

Читайте також:
Порошенко відзначив орденами Яроша та інших добровольців не з ЗСУ

Порошенко присвоїв звання Героя України двом захисникам посмертно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна