У Пісках загинув розвідник 128-ї бригади Костянтин Шрамко

 

19 листопада внаслідок мінометного обстрілу у Пісках біля Донецька загинув розвідник 128-ї гірсько-піхотної бригади Костянтин Шрамко.

Причиною загибелі став мінометний обстріл, повідомляють побратими загиблого.

Раніше Шрамко був розвідником у батальйоні/полку “Дніпро-1”, яким командував нинішній народний депутат Юрій Береза.

“Знав цю людину особисто. Служили разом в полку “Дніпро-1″. І думка про нього в мене була завжди незмінна: сильна особистість та щирий патріот. Це велика втрата для всіх, хто його знав і держави в цілому. Герої не вмирають!” – написав Береза в соцмережі.

Аналітик Олексій Цистан розповів у “Фейсбуці”: “Від початку бойових дій в Україні Костянтин боронив та захищав її спокій. Так ми й познайомилися. А так як бойовий склад підрозділу Костянтина потребував допомоги по всіх напрямках, то я та мої друзі взялися всебічно допомагати по всіх можливих питаннях. Так ми потоваришували.
Костянтин був одним з небагатьох, кому можна було вірити та довіряти.
Костянтин та хлопці з його підрозділу дуже цінували знайомство з кожним із вас, у якій би країні світу ви не знаходилися – я зв’язував кожного з вас із ним онлайн, незважаючи на те, що він іноді знаходився по той бік “нульовки” – на ворожій території.
Костянтин від усього серця до сліз дякував вам за будь-яку вашу допомогу. Це неможливо висловити словами.
Серце Костянтина перестало битися о 17:15 19 листопада 2016 року.
У Костянтина залишилися дружина та діти”.

Сам загиблий військовий родом із Покровська (кол. Червоноармійськ) Донецької області.

Його сторінка у “Фейсбуці” >>>

ОНОВЛЕНО. Читайте також:
Речник Міноборони не повідомив про двох загиблих

Нагадаємо, вчора президент Порошенко нагородив 16 учасників АТО, зокрема посмертно – загиблого бійця 128-ї Закарпатської бригади Давида Гамсахурдію.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна